1 maj 2012

Första maj.

Gårdagen bjöd på föreläsning, benpass på gymmet, premiärgrillning och lite socialiserande. Helt oplanerat slank det ner en hel del rosévin också, men det är inget som hänger kvar idag. Bra det!

Benpasset igår kändes ganska bra. Inte helt nöjd, mycket känns fortfarande lite trevande. Särskilt när det är fullt med folk i hörnan med fria vikter. Vissa dagar har man inte tillräckligt mycket "kick-ass-attityd" och då orkar man inte tvinga sig ur sin bekvämlighetszon. Hm. Det blev mycket utfall i olika varianter; utfallsgång, utfall åt sidan/framåt med viktplatta, stepups (tror att det heter så?) på en bänk med vikter osv. Gjorde även breda knäböj med viktplatta. Och sen blev det även ett par set i benpressen. Uppvärmning i 10 min på crosstrainern, och sedan 5 min på slutet.

Idag har gymmet stängt!?! Sjukt tråkigt faktiskt. Men vädret är helt underbart så jag har bestämt mig för en dag med mycket motion. Jag och Erik har planerat jogga en mil, men som det ser ut nu får jag ta mig runt den där milen själv. Jahapp!


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...