Självklart LCHF, så inget mjöl! Supergott och "matigt".
1. Blomkål & broccoli + stekta bacon.
2. Paprika & rödlök
3. Strö riven ost över
4. Häll två vispade ägg, creme fraiche och lite grädde över.
In i ugnen 200C ca 25 min.
1 & 2
3 & 4
3 kommentarer:
Anonym
sa...
Supergod "rätt" jag brukar göra hemma, mest egentligen blandmat men så gott ändå. Blandade rotfrukter/grönsaker skivade/skurna i likstora bitar. Själv gillar jag att ha broccoli, blomkål, rödlök, paprika, fänkål, squash, aubergine (ibland alla, ibland det man har hemma :P) på en plåt, alternativt ungsform. In i ugnen så allt blir halvfärdigt. Lägg in skivor av halloumi när det är kanske en kvart kvar, och allra sist körsbärstomater och naturella cashewnötter (de behöver ju inte mycket tid, ska mest bara värmas upp. Strö lite färsk timjan över. När halloumin fått fin gyllenbrun färg brukar allt vara klart :) Sen äter jag det till lövbiff som är lättstekt, om man vill med nån cf sås till man rör ihop på egen hand! :) :) Som sagt är allt lite på måfå men man behöver ju inte vara nåt geni för att veta på ett ungefär hur länge lite grönt behöver i ugnen. Och alltid är det nåt som blir lite mosigare t.ex. squashen men det är nästan det goda att det är så. Kanske 175 c i ugnen eller så. Supergott!
Hej hej Har egentligen inget med inlägget att göra men skit i det. Som du vet håller jag sakta men säkert på att förvandlas till en springnörd och har börjat fundera på att skaffa mig någon typ att pulsklocka eller liknande.
Vad är det för någon som du har, hur fungerar den, vad kostar de ungefär?? Jag har verkligen noll koll, men du har kanske redan skrivit om det här innan?
Anonym; åh vilket supertips! Jag brukar också bara slänga ihop lite vad som finns i kylen. Men halloumi har jag aldrig smakat så det ska jag nog testa! :D
Reka: ääälskar att du blivit springnörd ;) Jag har en pulsklocka från teamsportia av märket polar. Kan göra ett inlägg om den senare :D
3 kommentarer:
Supergod "rätt" jag brukar göra hemma, mest egentligen blandmat men så gott ändå.
Blandade rotfrukter/grönsaker skivade/skurna i likstora bitar. Själv gillar jag att ha broccoli, blomkål, rödlök, paprika, fänkål, squash, aubergine (ibland alla, ibland det man har hemma :P) på en plåt, alternativt ungsform. In i ugnen så allt blir halvfärdigt. Lägg in skivor av halloumi när det är kanske en kvart kvar, och allra sist körsbärstomater och naturella cashewnötter (de behöver ju inte mycket tid, ska mest bara värmas upp. Strö lite färsk timjan över. När halloumin fått fin gyllenbrun färg brukar allt vara klart :)
Sen äter jag det till lövbiff som är lättstekt, om man vill med nån cf sås till man rör ihop på egen hand! :) :)
Som sagt är allt lite på måfå men man behöver ju inte vara nåt geni för att veta på ett ungefär hur länge lite grönt behöver i ugnen. Och alltid är det nåt som blir lite mosigare t.ex. squashen men det är nästan det goda att det är så.
Kanske 175 c i ugnen eller så. Supergott!
Hej hej
Har egentligen inget med inlägget att göra men skit i det. Som du vet håller jag sakta men säkert på att förvandlas till en springnörd och har börjat fundera på att skaffa mig någon typ att pulsklocka eller liknande.
Vad är det för någon som du har, hur fungerar den, vad kostar de ungefär?? Jag har verkligen noll koll, men du har kanske redan skrivit om det här innan?
Anonym; åh vilket supertips! Jag brukar också bara slänga ihop lite vad som finns i kylen. Men halloumi har jag aldrig smakat så det ska jag nog testa! :D
Reka: ääälskar att du blivit springnörd ;) Jag har en pulsklocka från teamsportia av märket polar. Kan göra ett inlägg om den senare :D
Skicka en kommentar