4 juni 2012

Veckans utmaning!

Eftersom ni verkade gilla förra burpees-utmaningen så tycker jag att vi kör en ny!


Nu ska vi sätta rekord i jägarvila och eftersom jag älskar att tävla så tycker jag att vi utmanar varandra. Den som klarar att sitta längst vinner och blir Master of Jägarvila (oerhört ärofylld titel!!). Nu är det ju kanske svårt att "bevisa" hur länge man klarar om man inte filmar men jag litar på er. Den som fuskar och ljuger får lida av dåligt samvete istället ;)


Så; nu tränar vi jägarvila hela veckan och rapporterar på fredag vilken som blev er längsta "sittning". Jag siktar på över 2 minuter men egentligen vill jag klå Stenmarks 10.39 från Mästarnas Mästare, haha!

Är ni på?6 kommentarer:

Erika sa...

Jag är på! Testade det precis inne på toaletten på jobb, och dte känns bra så nu kör vi ;-)

Jennifer Sandström sa...

Oh my, vilken bra utmaning! Inte kört det på många, många år, säkert 5-6 år sen när jag spelade basket! Provade nu och klarade 1.30 sen ramlade jag ihop ;)

Karin sa...

Jag är på! Klarade just 1 min och 6 sek, helt ouppvärmd;) En bra come back efter förkylningen haha!

Var någonstans ska du läsa till pt?

Och måste bara säga att du lätt har den grymmaste träningsbloggen! =)

Sofie sa...

Hm.. jag vet inte. Kanske. Men man hinner ju inte förbättra sig på en vecka! Får se vad ni rapporterar för tider, så jag vet hur mycket jävlar anamma jag lär plocka fram för att vinna. :) Vet att jag står typ 2 min 30 s innan det börjar bli jobbigt nu.

Anonym sa...

Brukar klara runt 5 min, men en pt kund till pt fia (bloggare) klarade 39 min i en tävling, dog när jag såg det alltså.. Killar på motsv nivå klarade max 1+... Tjejer brukar överlag klara bättre än killar, skumt det där med kroppsviktsövningar hur mycket det kan skilja - åt båda hållen!

Malin Nyman sa...

Okej, jag är på! Klarade 2 min 30 sekunder nu ikväll, innan benen började vibrera och bränna, så en halv minut till borde jag åtminstone fixa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...